«Draugiem.lv» svin astoņu gadu jubileju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Šodien portāls «Draugiem.lv» atzīmē notikumu, kad pirms astoņiem gadiem tika sperti pirmie soļi, lai radītu Latvijas populārāko sociālo mediju, portālu «Apollo» informēja sociālā medija pārstāvis Jānis Palkavnieks.

«Šo astoņu gadu laikā mēs esam izauguši no trīs cilvēku firmiņas līdz daudznozaru kompānijai ar vairāk kā 100 darbiniekiem. Latvijas draudzēšanās portālu nevar nepamanīt uz pasaules sociālo mediju kartes. Visādi ir gājis, bet pateicoties mūsu lojālajiem lietotājiem Draugiem.lv ir ne tikai spēcīgākais Latvijas sociālais medijs, bet arī 14 dažādu interneta un ražošanas projektu radītājs. Mēs cenšamies stāstīt par sevi daudz, lai ikviens noticētu, ka pie mums var radīt konkurētspējīgus projektus un sapņu darbavietu. Turklāt šī gada laikā esam divkāršojuši grupas darbinieku skaitu,» stāstījis «Draugiem.lv» radītājs Lauris Liberts.

Palkavnieks norāda, ka Latvija ir vienīgā valsts Eiropā, kurā vietējais sociālais medijs ir līderpozīcijās. Šobrīd «Draugiem.lv» ir 1 255 772 reģistrētu lietotāju, no kuriem pusmiljons portālā ienāk katru dienu.

Arī uzņēmēji ir novērtējuši vietēja sociālā medija spēku - «Draugiem.lv» ir reģistrētas 21 291 uzņēmumu un organizāciju lapas.

«Šovakar mēs kārtīgi atzīmēsim savu jubileju, uzaicinot visus savu meitu uzņēmumu darbiniekus uz ballīti kādā Latvijai ļoti īpašā vietā,» pastāstīja Liberts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu