Stjuartei kauns ierasties Londonā, Petinsona krāpšanas dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Krēslas» sāgas zvaigznei Kristenai Stjuartei ir kauns ierasties uz filmas «On the road» Londonas pirmizrādi, sakarā ar neseno skandālu - kad nāca gaismā viņas sānsolis ar filmas «Sniegbaltīte un mednieks» režisoru.

22 gadus vecajai aktrisei 16. augustā bija paredzēts ierasties uz sarkanā paklāja kopā ar tuvu Roberta Petinsona draugu - Tomu Steridžu - kurš ir filmas «On the road» trupā. Tomēr Kristena nolēmusi izbēgt no neveiklās situācijas un uz pirmizrādi neieradīsies.

Kristena nevēlas šobrīd rādīties publiskos pasākumos, turklāt viņa nevēlas aizēnot filmu. Kristena ir lepna par savu darbu šajā kinolentē un apzinās, ka nesenais skandāls laupītu uzmanību galvenajam notikumam.

Jau vēstījām, ka Stjuarte publiski atvainojusies draugam Robertam Patinsonam pēc tam, kad medijos izskanēja baumas par viņas sānsoli ar filmas «Snow White and the Huntsman» («Sniegbaltīte un mednieks») režisoru Rūpertu Sandersu.

«Kristena Stjuarte atzīstas neuzticībā Robertam Patinsonam» 

22 gadus vecā aktrise jau vairākus gadus satiekas ar filmu franšīzes «Twilight» («Krēsla») ekrāna partneri Patinsonu, savukārt Sanderss ir precējies, un viņam ir divi bērni.

Stjuarte un Patinsons tēlo pāri «Krēslas» filmu sērijā, kas novembrī noslēgsies ar filmu «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Krēsla. Rītausma. 2.daļa.»). Pasaku filma «Sniegbaltīte un mednieks» iznāca uz kinoekrāniem jūnijā.

«On the road» ievilcējs:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu