Krievijas vicepremjers Madonnu <i>tviterī</i> nolamā par «m...»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIAnovosti/Scanpix

Krievijas vicepremjers Dmitrijs Rogozins amerikāņu popdīvu Madonnu, kas paudusi atbalstu skandalozajai krievu pankgrupai «Pussy Riot», tviterī nodēvējis par «bijušo m», ar šo saīsinājumu, pēc visa spriežot, domādams labi zināmo vulgārismu, ar kādu apzīmē vieglas uzvedības sievietes. 

«Katra bijusī m. līdz ar vecumu cenšas visiem lasīt lekcijas par morāli. Īpaši ārzemju turneju un viesizrāžu laikā,» tviterī ierakstījis Rogozins.

Ar šiem spriedumiem Rogozins izpelnījās cita tvitera lietotāja - Aleksandra Oļeiņika - aizrādījumu: «Zāle turklāt vienprātīgi atbalstīja katru viņas vārdu! Mēs esam citi, mums nesaprast kriminālsodu par administratīvo pārkāpumu.»

Uz to vicepremjers turpat tviterī atbildējis: «Vai nu krustu noņem, vai uzvelc apakšbikses.»

Otrdien Madonna Maskavā uzstājās Olimpiskajā sporta kompleksā. No skatuves saistībā ar «Pussy Riot» lietu viņa izteicās par labu cilvēka tiesībām atklāti paust savas emocijas un pārliecību.

«Maša, Nadja, Katja (..) par savu nodarījumu maksā pārāk augstu cenu,» sacīja Madonna, paužot cerību, ka meitenes atbrīvos. «Šīm meitenēm, kas piecus mēnešus ir cietumā, mēs vēlam brīvību un lūdzamies par viņu atbrīvošanu. Vēlos, lai pasaulē valdītu miers, brīvība un talants.»

Izpildot nākamo koncerta numuru - pazīstamo hitu «Like a Virgin» -, Madonna bija apvilkusi balaklavu, gluži kā to savās akcijās mēdz darīt krievu pankgrupas dalībnieces, bet uz viņas ķermeņa ar melnu flomāsteru bija uzrakstīts «Pussy Riot».

Madonna atbalsta «Pussy Riot» meitenes; pareizticīgie pieprasa koncerta atcelšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu