Aizdomās par slepkavību ar sevišķu cietsirdību aizturēti trīs vīrieši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ludzā par slepkavību ar sevišķu cietsirdību policija aizturējusi trīs vīriešus, portālu «Apollo» informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Šā gada aprīlī policijā tika saņemta informācija par to, ka bezvēsts ir pazudis kāds Ludzas iedzīvotājs - 1980.gadā dzimis vīrietis. Pārbaudes rezultātā, maija sākumā policija sāka kriminālprocesu par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas darbinieki sāktā kriminālprocesa ietvaros veikuši rūpīgu un apjomīgu darbu, kā rezultātā 1.augustā Ludzas novadā, Pildas pagastā, kādas neapdzīvotas mājas teritorijas akā, atraduši pazudušā vīrieša līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Veicot tālāko izmeklēšanu un operatīvus meklēšanas pasākumus, aizdomās par šī sevišķi smagā nozieguma izdarīšanu, policija aizturējusi trīs Ludzas iedzīvotājus, 1982., 1987. un 1992.gadā dzimušus vīriešus, viens, no kuriem agrāk vairakkārt saukts pie kriminālatbildības.

Diviem no aizturētajiem tiesa vēlāk piemēroja drošības līdzekli – apcietinājumu, bet trešajam ar brīvības atņemšanu nesaistītu drošības līdzekli.

Šobrīd kriminālprocess kvalificēts pēc Krimināllikuma 117.panta, 4., 10.punkta – slepkavība, ko izdarījusi personu grupa ar sevišķu cietsirdību.

Policija turpina izmeklēšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu