Bērni piedalās Dabas sporta zāles spēlēs Vērmanes dārzā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

9. augustā, AS «Latvijas valsts meži» (LVM) veidotajā sporta un atpūtas objektā – Dabas sporta zālē – Vērmanes dārzā notika Sporta diena, kurā pulcējās vairāk nekā 150 bērnu un jauniešu. Mazajiem sportotājiem pasaku tēlu Vinnija Pūka un Sivēntiņa vadībā bija iespēja izmēģināt savu veiklību dažādās stafetēs, rotaļās, spēlēs un viktorīnās.  

Paši mazākie apmeklētāji izjuta sacensību garu, spēlējot kriketu, iemēģinot krāsainoss riņķus, pārbaudot spēkus dažādās spēlēs ar bumbiņām, kā arī citās atrakcijās. Savukārt, lielākiem bija iespēja trenēties lēkšanā ar maisu, piedalīties, stafetēs ar tauriņu ķeramo, kā arī iemēģināt virkni spēka un precizitātes sacensības ar virvi un bumbām.

Par LVM Dabas sporta zāli:

Dabas sporta zāle – no dabas materiāliem veidotā aktīvās atpūtas zona Vērmanes dārzā – ir AS «Latvijas valsts meži» dāvinājums pilsētniekiem, kas radīts kā atgādinājums par plašajām aktīvās atpūtas iespējām, ko piedāvā LVM. Kopumā Dabas sporta zālē pieejamas vairāk nekā 10 dažādas sporta disciplīnas – mini futbola un mini volejbola laukums, šķēršļu josla, svarcelšanas komplekts, velotrenažieri, līdzsvara spirāle, barjerskriešanas trase, tīkls bumbiņu mešanai un citas. Tāpat ikvienam Dabas sporta zāles apmeklētājam ir iespēja spēlēt badmintonu, lekt ar lecamauklu, izstaigāt dabas sajūtu taku, kā arī relaksēties atpūtas zonā.

Dabas sporta zālē darbojas arī LVM info telts, kurā atrodama informācija par dažādām atpūtas un sportošanas iespējām Latvijas dabā. LVM Dabas sporta zāle ir atvērta ikvienam sportot gribētāja katru dienu no plkst. 10:00 līdz 21:00. Tā darbosies līdz pat 17. augustam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu