Kādēļ vecāki nogalināja savu bērnu: zināma neoficiālā versija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Neoficiāla informācija liecina, ka vecāki savu astoņus gadus veco dēlu [s:42011] sīka sadzīves konflikta rezultātā, ziņo Latvijas Televīzijas raidījums «Panorāma».

<strong><em>Ārsts: Nevar ļaut visiem vairoties</em></strong>

Rīgas bāriņtiesas priekšsēdētāja vietniece Inese Ērgle raidījumam stāsta, ka mātei tiesības audzināt bērnus pirms viņa sāka dzīvot Rīgā tikušas atņemtas un atjaunotas vairākkārt.

Labklājības ministrijas apkopotā informācija liecina, ka pēdējo divu gadu laikā no ģimenes locekļu vardarbības cietuši vismaz 179 bērni. Viens bērns noslepkavots, 24- seksuāli izmantoti, bet 154 nepilngadīgie cietuši no cietsirdības un fiziskas vardarbības. Pērn aprūpes tiesības atņemtas aprūpes tiesības teju diviem tūkstošiem cilvēku.

Jau ziņots, ka aizdomās par astoņus gadus vecā dēla nogalināšanu Rīgā aizturēti abi viņa vecāki, kuru ģimenē aug vēl pieci bērni.
Trešdienas vakarā pēc plkst.20 mediķi saņēmuši izsaukumu uz kādu pilsētas centra dzīvoklī, kur viņiem nācies secināt, ka 2004.gadā dzimušais zēns, uz kura ķermeņa bijuši redzami miesas bojājumi, jau ir miris.

Policisti aizdomās par smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kā rezultātā iestājusies bērna nāve, aizturēja abus vecākus - 1979.gadā dzimušu sievieti un 1973.gadā dzimušu vīrieti, kuri jau iepriekš ir tiesāti par citiem noziegumiem.

Par bērna nāvi policijā sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu