Lai dzīvo brīvais sekss!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/dchertousov/

Tā reiz man uzsauca no garām braucošas mašīnās un es iegrimu pārdomās: kas ir brīvais sekss, vai tas pienākas visiem, vai ļaudis gadījumā neputrojas jēdzienos?

Es riskēšu izklausīties pēc vecmodīgas moralizētājas, kaut gan jāatzīmē, ka vecmodīgas lietas atkal kļūst modernas. Citiem vārdiem runājot, viss jaunais ir labi aizmirsts vecais.

Mans vēstījums – brīvais sekss sākas tajā brīdī, kad atrasts īstais partneris, ar kuru gribas izpētīt jutekliskuma okeānu bez ierobežojumiem vēl un vēl.

Hipiju «Mīlas Vasarā» (Summer of Love, 1967) palaida sabiedrībā «brīvās mīlas» jēdzienu, bet, diemžēl viņi pārāk maz zināja par Mātes Dabas dotajiem mehānismiem. Pāšpasludinātas brīvības apreibināti mietpilsoņu bērni atcēla uzvedības normas, kas neļāva mīlēties katram ar jebkuru. Jo vairāk hipiju meitenēm un zēniem bija partneru, jo brīvāks viņš skaitījās. Veidojās komūnas, kur viss un visi piederēja visiem. Tāds pirmatnējais sociālisms. Ar laiku saduroties ar venēriskām slimībām, (kur liksies, tādas arī radījusi Māte Daba) zināma hipiju daļa pasludināja, ka sekss ir nepieciešams tikai bērnu radīšanas nolūkos, tie, kas mēģina no seksa gūt baudu nav pilnībā atmetuši mietpilsoņu patērētāju ideoloģiju. Pa vidu pilnīgai seksuālai brīvībai un seksa kā baudas gūšanas veida noliegšanai veidojās visdažādākās kustības un pārliecības. Kāda no kustībām, kas pievērsās indiešu vēdiskās ideoloģijas izpētei, no jauna izcēla Kamasutru.

Pirmā reize, kad Kamasutra parādījās Eiropā un pēc tam ASV notika 1883. gadā angļa Bērtona tulkojumā. Un atkal notika viedokļu un uztveres dalīšanās. Lielākā daļa pieņēma, ka šajā traktātā galvenais ir pozas un metās tās visas izmēģināt. Dažs labs vēl līdz šim domā, ka seksā galvenais pasākums ir drudžaina pozu maiņa, kas tad apliecina «brīvo seksu». Ar pētnieku dabu apveltie iedziļinājās jautājumā un sāka pasaulē sludināt, ka patiesa brīvība seksā sasniedzama, ja partneri labi pazīst viens otru un savas iekšējās izjūtas - tikai tad var runāt par brīvību baudīt padziļinātas seksuālas izjūtas. Citiem vārdiem – brīvība ir tad, kad mēs labi pārzinām un bez piepūles pielietojam. Līdzīgi kā mūziķis, kas labi pārzina instrumentu un kontrolē savus refleksus vai sportists, kas treniņu rezultātā bez domāšanas veic attiecīgam sportam paredzētās darbības. Atgriežoties pie seksa, kas tāds iespējams tikai tad, ja partneri netiek mainīti. Māte Daba mūs radījusi katru savādāku un katra citādība ir jāiepazīst. Turklāt Māte Daba mums devusi prieku iepazīstot otru, ko sauc par iemīlēšanos.
Lai Jums, mīļie lasītāji, ir daudz Brīvās Mīlas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu