Četri Reformu partijas ministri darba dienu pavadījuši partijas seminārā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Trešdien Reformu partijas (RP) ministri - ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, izglītības ministrs Roberts Ķīlis un ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (RP) - darba vietā ministrijās Salacgrīvā piedalījās seminārā par partijas programmas izpildi un turpmāk darāmo.

Dienas otrajā puse semināram pievienojās arī RP iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, raksta portāls «pietiek.com».

Visu ministru pārstāvji apstiprinājuši, ka ministri darba dienu tiešām pavadījuši Salacgrīvā, kur noticis RP rīkots seminārs, taču neviens šajā faktā neko sliktu nesaskata, jo ministri šādi esot pildījuši savus tiešos darba pienākumus. Kā atzīmē portāls, ministru darba pienākumos partijas pasākumu apmeklēšana gan neietilpst.

Visu ministru pārstāvji uz jautājumu, kāpēc ministri darba laikā apmeklējuši partijas semināru, norādīja, ka ministri esot pildījuši tiešos darba pienākumus un ar partijas biedriem un Saeimas deputātiem, kā arī savstarpēji apsprieduši gan ministru sadarbības iespējas, gan valdības deklarācijas izpildi un partijas programmu izpildi, kas vistiešākajā veidā esot saistīts ar ministru darba pienākumiem.

Uz norādi, ka iekšējus partijas seminārus var rīkot arī pēc ministru darba laika vai brīvdienās, visu ministru pārstāvji turējušies pie argumenta, ka tā esot bijusi ļoti nozīmīga tikšanās, kas tiešā veidā saistīta ar valdības darbu, valdības deklarācijas un arī RP kā valdības partijas programmas izpildi. Tas arī bijis iemesls, kāpēc ministri uz Salacgrīvas semināru devušies darba laikā un ar dienesta automašīnām.

RP semināru Salacgrīvā apmeklējis arī vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrs Edmunds Sprūdžs (RP), taču viņš, atšķirībā no pārējiem RP ministriem, pašlaik atrodas atvaļinājumā. Tāpat seminārā piedalījušies RP vadības pārstāvji un Saeimas deputāti, kuriem arī pašlaik ir brīvdienas.

Visi četri RP ministri šajā dienā formāli atradās darbā un nebija pieteikuši atvaļinājumu. Turklāt ministri ceļu uz RP semināru Salacgrīvas viesnīcā mēroja ar dienesta automašīnām, kuras vadīja valsts apmaksāti šoferi. Tā kā ministri visu darba dienu atradās Salacgrīvā, arī valsts apmaksātās automašīnas un to šoferi visu dienu pavadīja šajā pilsētā un tikai vakarpusē devas uz Rīgu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu