«Fanu reiss» septembrī dosies uz «Coldplay» koncertu Varšavā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

19. septembrī Polijas galvaspilsētā Varšavā notiks britu rokgrupas «Coldplay» koncerts turnejas «Mylo Xyloto» ievaros. To ērtā un atraktīvā veidā var apmeklēt, piedaloties pasākumā ceļā «Fanu reiss» no Rīgas.

«Fanu reiss» ceļa dosies 18. septembra vēlā vakarā, nākamās dienas pēcpusdienā ieradīsies Varšavā, un uzreiz pēc koncerta dosies atpakaļ mājup, lai 20. septembra pēcpusdienā atgrieztos Rīgā. Ceļā «Fanu reiss» vajadzībām pielāgotos autobusos būs pieejami atspirdzinoši dzērieni un uzkodas, savukārt latviešu mūziķi iepazīstinās ar «Coldplay», aicinās piedalīties konkursos un kopīgi uzdziedāt.

«Coldplay» ar koncertu Varšavas Nacionālajā stadionā viesosies savas pasaules koncertturnejas laikā, atzīmējot jaunākā albuma «Mylo Xyloto» izdošanu. Latviešu klausītāji šo albumu iepazinuši ar dziesmām «Princess of China» (piedaloties Rihanna) un «Paradise».

Informācija par «Fanu reiss» un pieteikšanās – «fanureiss.lv» vai zvanot «1188». Pieejamas biļetes gan tikai uz «Fanu reiss», gan komplekti ar koncerta biļetēm. Vietu un biļešu skaits ierobežots. Organizē aģentūra «magicFIB». «Fanu reiss» kopš 2009. gada noticis uz «Bon Jovi», «U2», Madonna, Lady Gaga, Roskildes festivālu, «AC/DC» un citiem koncertiem-šov

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu