Par vispasaules «Martini» meiteni centīsies kļūt mūsu Marina Nečipasa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksejs Oņegins

9.augustā «Martini» vasaras ballīšu cikla noslēguma pasākumā tika paziņots, ka Latviju starptautiskajā «Martini Royale» kastinga finālā Ibisā pārstāvēs uzņēmēja Marina Nečipasa (27). 

Latvijas pārstāvi izvēlējās starptautiskā žūrija ar leģendāro dizaineri Kristiānu Lubutēnu priekšgalā, izvērtējot trīs Latvijas uzvarētāju video pieteikumus – dziedošās aktrises Vitas Baļčunaites, projektu vadītājas un divu dēlu māmiņas Viktorijas Ustinovas un Marinas Nečipasas, kurai pieder sieviešu apģērbu veikals.

Uzvarētāja stāsta, ka viņai kastings izvērties par aizraujošu piedzīvojumu: «Mana līdz šim lielākā veiksme un panākums notika pirms trim mēnešiem, kad atvēru savu apģērbu veikalu. Nu priecājos par panākumiem «Martini» kastingā! Godīgi sakot, piedalīties izlēmu piedzīvojuma dēļ. Tikai pēc tam uzzināju, kādas lieliskas balvas tiek solītas pasaules uzvarētāja – jaunajai Martini reklāmas zvaigznei. Adrenalīns un pārējās brīnišķīgās izjūtas, ko ieguvu, piedaloties kastingā, vien ir tā vērtas! Esmu sajūsmā par braucienu uz Ibisu, un darīšu visu, lai godam pārstāvētu Latviju.»

Kopumā augustā uz Ibisu dosies 28 sievietes no 25 valstīm. Tur dāmas gandrīz nedēļu dzīvos krāšņā villā un ļausies dažādiem izaicinājumiem kameras priekšā, lai radītu iedvesmojošu videomateriālu par tēmu Veiksme ir Tavā attieksmē!.

Septembra sakumā starptautisko finālistu video tiks nodoti «Facebook» lietotāju vērtējumam. Marinai būs nepieciešams liels publikas atbalsts, lai kļūtu par Martini reklāmas jauno zvaigzni, kā arī iegūtu balvas – 150 000 eiro, 12 Lubutēna apavu pārus un 12 atzītu dizaineru tērpus.

Iepriekš «Martini» reklāmas sejas bijušas tādas pasaulslavenas zvaigznes kā Šarlīze Terona, Nikolete Šeridana un Monika Beluči.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu