Vīrs lidostā aizmieg uz bagāžas lentes; viņu pamana vien rentgenuzņēmumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Iereibis Norvēģijas pilsonis Romas lidostā, gaidot izlidošanu, aizmidzis uz bagāžas lentes. Interesanti, ka cieši aizmigušo vīrieti lidostas darbinieki pamanīja vien bagāžas rentgenuzņēmumā.

Ārvalstu mediji piektdien ziņo, ka incidents noticis jūlija beigās Romas Fjumičino lidostā, kur pamatīgi iereibušais norvēģis uz bagāžas lentes nobrauca vairāk nekā 50 metrus līdz viņu pamanīja lidostas darbinieki.

Tiek ziņots, ka 36 gadus vecais vīrietis, cieši guļot uz lentes, izbraucis pa lidostas zonām, kurās nepiederošu personu klātbūtne ir aizliegta.

Lidostas darbinieki vīrieša siluetu pamanīja rentgenuzņēmumā un nekavējoties viņu pamodināja. Likumsargiem gan iereibušā pārgalvja pamodināšana sagādāja pamatīgas grūtības.

Vīrietis, kurš plānoja izlidot uz Oslo, nogādāts slimnīcā, lai veiktu veselības pārbaudi, jo lidostas rentgena starojums ir ļoti spēcīgs.

Lidostas darbinieki medijiem gan atzinušies, ka līdzīgi incidenti lidostā notiek vismaz reizi gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu