Obama jaunībā bijis precējies ar istabas biedru?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Politiķis Džeroms Korsijs, kurš izpētījis ASV prezidenta Baraka Obamas jaunības dienu fotogrāfijas, paziņojis, ka Obama bijis precējies ar savu istabas biedru. Runa ir par geju laulībām, vēstī ārvalstu mediji.

Rakstnieks un opozīcijas aktīvists Korsijs paziņojis, ka Obama bijis slepus precējies ar istabas biedru laikā, kad mācījās Kolumbijas universitātē.

«Esmu apkopojis dokumentus. Esmu pārliecināts, ka man ir pietiekami daudz pierādījumu, lai apgalvotu, ka mūsu prezidents, visticamāk, ir homoseksuāls. Mans darbs veikts nevis, lai nosodītu Obamu, bet gan tāpēc, lai saprastu, kāpēc viņš to slēpa,» savā blogā raksta Korsijs.

Korsijs esot izpētījis virkni Obamas jaunības dienu fotogrāfiju, kurās redzams, ka jau vairākus gadus pirms iepazīšanās ar savu pašreizējo sievu Mišelu, viņa kreisās rokas pirkstā ir laulības gredzens.

Jau 1981.gadā Obamas pirkstā bijis gredzens, lai gan ar Mišelu viņš iepazinies tikai 1989.gadā.

Korsijs ir pārliecināts, ka viņa rīcībā ir pierādījumi, kas apliecina, ka Obamam bijušas ļoti tuvas attiecības ar draugu un istabas biedru pakistānieti Soali Sadiki. Korsijam šķiet, ka Obamas sēdēšana istabas biedra klēpī, kas redzams vairākās fotogrāfijās, nepārprotami liecina, ka viņi bijuši mīļākie.

Iepriekš jau Korsijs izcēlies, paziņojot, ka Obamas dzimšanas sertifikāts ir viltojums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu