Eimijas Vainhausas bijušais vīrs ieslīdzis komā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reuters/Scanpix

Dziedātājas Eimijas Vainhausas bijušais vīrs Bleiks Fīlders-Sivils ieslīdzis komā, vēsta ārvalstu mediji. 

30 gadus vecais Fīlders-Sivils tika nogādāts slimnīcā pēc tam, kad partnere Sāra Espina viņu atrada gultā pēc pamatīgas iedzeršanas ar draugu. Slimnīcā noskaidrojās, ka vairāki vīrieša orgāni vairs nefunkcionē.

«Plkst.13 Bleikam bija paredzēta probācijas dienesta vizīte, taču viņš teica, ka kavēsies, jo tikās ar draugu,» britu laikrakstam «The Sun» pastāstīja Espina, kurai ar partneri ir kopīgs 15 mēnešus vecs dēls. «Viņš nekad nav pārlieku aizrāvies ar alkoholu, taču, kad atnāca atpakaļ, viņš runāja neskaidri un streipuļoja. Man šķita, ka viņš ir lietojis narkotikas. Es biju dusmīga, jo līdz šim viņš tik labi turējās.»

«Man nācās novilkt viņa kurpes un bikses un palīdzēt tikt gultā. Nākamajā rītā devos viņu modināt un izdzirdēju skrāpēšanos un skaļu elpošanu. Es paskatījos apkārt un ieraudzīju, ka Bleiks tur guļ pelnu pelēks,» atceras Espina.

Saskaņā ar «The Sun» sniegtajām ziņām, Fīlders-Sivils bija aizrijies ar savu mēli un vēmekļiem. Ārsti viņa kaklā ievietoja cauruli, lai palīdzētu vīrietim elpot.

«Ārsti neizsaka prognozes,» teica Espina. «Es lūdzu Dievu, lai viņš izdzīvotu, taču man jāsagatavojas iespējai, ka viņš neatmodīsies.»

Fīlders-Sivils un Vainhausa bija precējušies no 2007.līdz 2009.gadam. Viņš bija iedvesmas avots daudzām Vainhausas albuma «Back To Black» dziesmām.

Fīlders-Sivils ilgstoši cīnās ar atkarību no narkotikām. Pirms divām nedēļām viņš tika atbrīvots no cietuma Līdsā, kur izcieta divu gadu cietumsodu par bruņotu laupīšanu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu