Policija pastiprināti kontrolēs ūdensputnu medību sezonas atklāšanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Valsts policija (VP) pastiprināti kontrolēs ūdensputnu medību sezonas atklāšanu, kas notiks šodien un rīt, 12.augustā, aģentūru LETA informēja VP preses pārstāve Sintija Virse.

Ņemot vērā iepriekšējo gadu pozitīvo pieredzi preventīvo un kontroles pasākumu organizēšanā, arī šogad, lai novērstu nelaimes gadījumus un pārbaudītu likumu un citu normatīvo aktu prasību ievērošanu ūdensputnu medību sezonas atklāšanas dienās, VP darbinieki sadarbībā ar Valsts meža dienesta teritoriālo struktūrvienību darbiniekiem veiks nepieciešamos kontroles pasākumus ūdensputnu medību vietās, kā arī piebraukšanas vietās un uz ceļiem pēc medībām.

Pēc Virses teiktā, īpaša uzmanība tiks pievērsta aizliegumam medniekiem atrasties alkoholisko dzērienu vai citu apreibinošo vielu ietekmē, medību dokumentācijai, medību munīcijas lietošanai, kā arī šaujamieroču un munīcijas pārvadāšanas nosacījumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu