Dienvidkorejas futbolisti pēc medaļu izcīnīšanas saņem atbrīvojumu no dienesta armijā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieci Dienvidkorejas futbolisti pēc piektdien izcīnītajām bronzas medaļām, saņēmuši atbrīvojumu no obligātā dienesta armijā.

Vēl pirms spēles pieciem iesaukuma vecuma futbolistiem tika apsolīts, ka uzvaras gadījumā viņiem nebūs jādodas armijā 21 mēnesi ilgajā dienestā.

Dienvidkoreja spēlē par trešo vietu ar 2:0 uzvarēja Japānu un kā pēc cīņas atzina uzvarētāju galvenais treneris Ons Mjunbo, pēc uzvaras ģērbtuvēs viņa vadītie spēlētāji sarīkojuši pamatīgas svinības. «Futbolisti bija vai traki, tāpēc es labāk paliku ārpus ģērbtuves un nogaidīju, līdz būs jādodas uz preses konferenci,» sacīja treneris, piebilstot, ka īpaši priecājušies tie puiši, kuri izspruka no dienesta.

Atbrīvojumu saņēmušie jaunekļi varēs turpināt savu karjeru profesionālos futbola klubos. «Šis atbrīvojums ir ļoti svarīgs viņu profesionālajām karjerām,» piebilda treneris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu