Soļotājam Kazakevičam 45. vieta 50 kilometru distancē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas soļotājs Igors Kazakevičs sestdien Londonas olimpisko spēļu 50 kilometru distancē ieņēma 45. vietu.

Distanci Kazakevičs veica četrās stundās sešās minūtēs un 47 sekundēs, kamēr viņa personiskais rekords šajā distancē ir trīs stundas 52 minūtes un 38 sekundes.

Tikmēr par Londonas olimpisko spēļu čempionu kļuva Krievijas sportists Sergejs Kirdjapkins, kurš sasniedza jaunu olimpisko rekordu - trīs stundas 35 minūtes un 59 sekundes.

Otrajā vietā ierindojās austrālietis Džereds Telents, kurš finišēja pēc trijām stundām 36 minūtēm un 53 sekundēm, kas bija jauns sportista personiskais rekords.

Savukārt pie bronzas medaļas tika ķīnietis Tiaņfens Si, kurš arī sasniedza jaunu personisko rekordu - trīs stundas 37 minūtes un 16 sekundes.

Finišu sasniedza 51 sportists.

Pirms četriem gadiem Pekinas Olimpiādē Kazakevičs 50 kilometru distancē ieņēma 16. vietu.

Kā ziņots, cits Latvijas soļotājs Arnis Rumbenieks ieņēma 45. vietu Londonas olimpisko spēļu sacensībās 20 kilometru distancē.

Šī Rumbeniekam bija olimpiskā debija.

Sestdien plkst.19 pēc Latvijas laika sāksies 20 kilometru soļošana sievietēm, kur startēs Latvijas sportiste Agnese Pastare.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu