Piecu automašīnu sadursmē trīs cilvēki cietuši

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Jelgavā kādā ceļu satiksmes negadījumā saskrējās piecas automašīnas, taču kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrētas 43 avārijas, kurās cieta 18 cilvēku, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Vakar Jelgavā, Raiņa ielas virzienā no Katoļu ielas automašīnas «Citroen Berlingo» vadītājs nepārliecinājās par kustības drošību un uzbrauca priekšā stāvošai automašīnai «Renault Clio», kas pēc sadursmes uzbrauca priekšā stāvošai «Audi 100», «Audi A4 Avant» un «Audi 80 Avant».

Negadījumā cieta automašīnas «Renault Clio» vadītājs un divi pasažieri.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 43 ceļu satiksmes negadījumi, kuros 18 cilvēki cietuši. Rīgas reģionā reģistrētas 14 avārijas, kurās cietuši septiņi cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 31 transportlīdzekļu vadītāju, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 13 no tiem bija autovadītāji, 18 - velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 15 transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un 10 velosipēdu un motorolleru vadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu