Džokovičs uzvar pirmajā turnīrā četru mēnešu laikā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Par Toronto «Masters 1000» sērijas turnīra jeb «Rogers Cup» uzvarētāju svētdienas vakarā kļuva pasaules ranga otrā rakete Novaks Džokovičs no Serbijas.

Finālā ar pirmo numuru izliktais Džokovičs ar 6-3 un 6-2 pārspēja francūzi Rišāru Gaskē, kurš bija izlikts ar 14. numuru.

Šī bija Džokoviča pirmā uzvara kādā no turnīriem vairāk nekā četru mēnešu laikā. Iepriekšējo reizi viņš nepārspēts palika aprīļa sākumā notikušajā Maiami «Masters 1000» sērijas turnīrā.

Šosezon serbs uzvarējis trīs turnīros, karjerā iekrājot 31 izcīnītu titulu, bet Kanādas turnīrā viņš triumfējis jau trešo reizi. Iepriekš tas Džokovičam padevās 2007. un 2011. gadā, kas tas tika aizvadīts Monreālā.

«Šī ir bijusi gara un smaga nedēļa. It īpaši grūti bija tiem, kuri šurp ieradās pēc starta Londonas olimpiskajās spēlēs,» izteicās Džokovičs.

Kā ziņots, Olimpiādē Džokovičs pie medaļām netika, mačā par trešo vietu zaudējot argentīnietim Huanam Martinam del Potro.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu