Ar šikām rotaslietām izcel savu individualitāti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rotas ir sieviešu labākais palīgs, lai maksimāli dažādotu savu garderobi un pat vienai kleitiņai liktu izskatīties simt un vienā variācijā! Jau esi pazīstama ar vienu no ietekmīgākajiem rotaslietu milžu zīmoliem pasaulē? «Roberto Cavalli» un «Just Cavalli» –rotas sievietēm, kuras vēlas sevī izcelt individualitāti. Tieši šobrīd šīm rotām ir īpaši izdevīgas cenas atlaižu klubā «[s:42030]». 

membershop.lv

Šī rotaslietu zīmola idejas autors ir slavenais apģērbu dizainers Roberto Kavalli. Viņš ir dzimis 1940.gada 15.novembrī, Florencē. Iespējams, interese par modes industriju viņam radās vecātēva dēļ, jo arī viņš darbojās šajā jomā. Pusaudžu vecumā Roberto Kavalli saprata, ka vēlas mācīties mākslas institūtā, apgūstot tekstila apdruku. Vēl students būdams, viņš radīja unikālu ziedu apdruku, šādi sev piesaistot vienas no Itālijā lielākās zeķu fabrikas uzmanību. Septiņdesmitajos gados viņš izgudroja un patentēja revolucionāro apdrukas procesu, kuru izmanto savās apģērbu kolekcijās vēl arvien.

membershop.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu