«Prāta vētras» jaunais dziesmu albums ieguvis platīna diska statusu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijā izdotais grupas «Prāta vētras» jaunais dziesmu albums «Vēl viena klusā daba» ieguvis platīna diska statusu, liecina grupas informācija. 

Latvijā platīna diska statusu albums sasniedz pie pārdotām 9000 albuma kopijām.

Kā atzina grupas menedžere Aija Auškāpa, grupa ir priecīga un pateicīga Latvijas klausītājiem, kuri šajā tehnoloģiju laikmetā izvēlējās «Prāta vētras» albumu iegādāties legāli. Platīna diska statusa sasniegšanu veicinājusi veiksmīgā sadarbība ar «Latvijas pastu», kas nodrošināja albuma pieejamību visā Latvijā, turklāt par draudzīgu cenu.

Arī grupas iepriekšējā dziesmu izlase «Izlase 2000-2010», kas tika izdota 2010.gada oktobra otrajā pusē, sasniedza augstus pārdošanas rādītājus. Dziesmu izlase «Izlase 2000-2010» sasniedza zelta diska statusu.

Lai pašmāju grupu izdotajiem albumiem tiktu piešķirts zelta disks, ir jābūt pārdotiem vismaz 5000 albuma kopiju.

Savukārt 2008.gadā izdotais «Prāta vētra» albums «Tur kaut kam ir jābūt» mēneša laikā kopš tā iznākšanas tika pārdots 10 000 eksemplāros un sasniedza platīna diska statusu.

Jau ziņots, ka piektdien, 17.augustā, Rīgā notiks pēdējais «Prāta vētras» jaunā albuma koncerttūres «Vēl viena klusā daba» koncerts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu