Nodod makulatūru un palīdzi pamestajiem mājdzīvniekiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ikviens, kam rūp pamesto un noklīdušo mājdzīvnieku liktenis, ir aicināts palīdzēt, nododot makulatūru Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē «Ulubele», Līčos, informē «BT 1» mediju koordinatore Inese Libere. 

Centīgākie makulatūras nodevēji, kuri nodos 100 kilogramus un vairāk makulatūras, dāvanā saņems ģimenes ielūgumu uz starptautisko mājdzīvnieku izstādi «Pet Ekspo 2012», kas notiks 22.septembrī un 23.septembrī Ķīpsalā.

Nauda, par katriem desmit kilogramiem nodotās makulatūras, nodrošina vienas dienas barību vienam sunim vai trim kaķiem. «Ulubelē» katru dienu ēst prasa vismaz 140 suņi un 60 kaķi, tāpēc patversmes darbinieki būs priecīgi par katru nodoto makulatūras kilogramu, pauda Libere.

Visus papīra un kartona izstrādājumus, izņemot tetrapakas un ēdienu iepakojumus, var nodot Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmē «Ulubele», Līčos. Savukārt uzņēmums «Ekobāze Latvia» šos makulatūras krājumus nogādās otrreizējai pārstrādei, naudas līdzekļus par savākto makulatūru pārskaitot Līčos mītošo patversmes dzīvnieku barošanai.

Centīgākie, kas uz Līčiem līdz 21.septembrim nogādās 100 un vairāk kilogramu makulatūras saņems ģimenes ielūgumu četrām personām izstādes «Pet Ekspo 2012» apmeklējumam.

Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības «BT 1» rīkotā izstāde «Pet Ekspo 2012» piedāvās plašāko mājdzīvnieku, mājputnu un eksotisko dzīvnieku ekspozīciju, starptautiskas suņu un kaķu izstādes, kā arī interesantas atrakcijas kā maziem tā lieliem apmeklētājiem bez papildu maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu