Štrombergs lidostā: Būsim arī Riodežaneiro un tā ir jādomā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas BMX riteņbraucējs un divkārtējais olimpisko spēļu čempions Māris Štrombergs šodien tika sagaidīts Rīgas lidostā, kurā par godu sportistam tika sarīkota svinīga sagaidīšana.

«Paldies visiem, ka ieradāties sagaidīt mani un manu komandu. Paldies treneriem un braucējiem - Edžum Treimanim un Rihardam Veidem, viņi man ir palīdzējuši grūtos brīžos, kad man tas ir bijis nepieciešams un vilkuši mani uz priekšu. Mums nekad nav bijusi labāka komanda,» lidostā sacīja Štrombergs.

«Pēc finiša austrālietis Sems Vilobijs bija pirmais, kurš pienāca un mani apsveica. Ārpus trases esam labi draugi. Viņš teica - vecīt, tu esi leģenda,» sacīja braucējs, kurš arī noklausījās Toma Grēviņa veidoto un atskaņoto skaņdarbu par Štrombergu. «Tikšu pie datora un aizsūtišu viņam arī šo dziesmu, lai pasaka savas domas.»

Māris arī norādīja, ka pēc četriem gadiem plāno piedalīties Riodežaneiro vasaras olimpiskajās spēlēs. «Mēs būsim un tā ir arī jādomā,» uzsvēra sportists, kurš ar nepacietību gaida, kad varēs apciemot māti un baudīt biezpiena sacepumu un bubertu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu