Par godu kāzām Jūrmalā varēs vērot vairāk nekā 200 klasisko un retro automobiļu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

2012.gada 25.augustā, pazīstamais Jūrmalas klasisko un retro automobiļu kluba vadītājs Māris Mežapuķe, rīko savas kāzas, kurās kā pavadošais sastāvs piedalīsies vairāk nekā 200 klasisko un retro automobiļu.

«Šis būs neaizmirstams un unikāls notikums Jūrmalas un Latvijas dzīvē. Nekur pasaulē vēl nav noticis līdzīgs pasākums. Notikums tiks dokumentēts un oficiāli reģistrēts. Esam pirmie, kas realizē šādu unikālu projektu. Mēs meklējam un atrodam interesantus veidus kā popularizēt Latvijas un Jūrmalas vārdu pasaulē!,» saka Māris Mežapuķe.

Kā jau minēts, Māra Mežapuķes organizētajā pasākumā piedalīsies vairāk par 200 klasisko un retro automobiļu no visas Baltijas. Klasisko un retro automobiļu cienītāju vidū šis ir 2012.gada sezonas galvenais pasākums, tam gatavojas daudzi dalībnieki no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Krievijas, Polijas, Skandināvijas un citām valstīm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu