Kāpēc smaržas reizēm nav noturīgas?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Mēģināsim tikt skaidrībā, kāpēc dažreiz [s:42073] nav noturīgas. Šeit varētu būt ļoti daudz iemeslu: sākot no nepareizi izvēlētām smaržām un beidzot ar nepareizu dienas vai gadalaiku un aromāta izmantošanas vietu.

Dolce&Gabbana

Hugo Boss

Givenchy

Piedāvājam ņem vērā vēl dažus ieteikumus, kas palīdzēs aromātam ilgāk noturēties. Pirmkārt, neizsmidziniet smaržas uz apģērba, jo tur tas sajauksies ar veļas pulvera aromātu, kurā tika mazgāts Jūsu apģērbs, tāpēc var izmanīties līdz nepazīšanai. Otrkārt, Jums vienmēr jāatceras, ka katra cilvēka āda smaržo savādāk, tāpēc aromāts uz katra cilvēka ādas būs savādāks. Treškārt, izvēlieties pulsējošus punktus – uzklājiet tualetes ūdeni plaukstas iekšpusē, uz kakla, aiz ausīm, elkoņu saliekuma vietās, krūšu apvidū. Āda šajās vietās ir siltāka, tāpēc smaržas atklājas daudz spilgtāk, kā arī ir labāk noturīgas. Ceturtkārt, smaržu aromāts lieliski turēsies uz matiem, taču to nav ieteicams darīt tiem, kam ir sausi mati, jo tualetes ūdens sastāvā ir spirts, kas padarīs jau bez tā sausos matus vēl sausākus.

Noslēgumā gribētos izcelt to, ka tad, ja Jūs nejūtat smaržu aromātu, bet apkārtējie to jūt, tad tas nozīmē to, ka šis aromāts ir lieliski piemērots Jums pēc visiem parametriem! Tāpēc nebaidieties riskēt un pēc iespējas biežāk izvēlieties jaunas smaržas, lai iepriecinātu gan sevi, gan apkārtējos!

http://www.starstyle.lv/lv/Iesaki-un-Laime-

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu