Dzīvojamā namā «Futuris» 80% no dzīvokļiem jau ir pircēji

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nepilnu piecu mēnešu laikā no dzīvojamā nama FUTURIS dzīvokļu pārdošanas uzsākšanas, 80% no dzīvokļiem (48 no 60) ir uzsākts iegādes process, no tiem - jau 23 dzīvokļiem ir noslēgts pirkuma līgums. Aktīvā pircēju interese liecina par augošo pieprasījumu pēc ilgtspējīgas arhitektūras, energoefektīviem risinājumiem būvniecībā un funkcionālām dzīvojamajām telpām, portālu «Apollo» informēja Ilze Meirupska, FUTURIS sabiedrisko attiecību pārstāve.

«Iegādājoties mājokli, iedzīvotāji arvien biežāk uzmanību pievērš tādiem jautājumiem kā nekustamā īpašuma ilgtspēja, draudzīgums videi un pārdomātie risinājumi energoefektivitātes veicināšanai. Tāpat būtisks ir ēkas nodrošinātais komforts un ērtības - rūpīgi pārdomātas detaļas, kvalitatīva apdare un funkcionāls interjers. FUTURIS nereti kļūst par pircēju pirmo izvēli, jo nams veidots pēc augstākajiem kvalitātes principiem, nosakot jaunus standartus dzīvojamo namu būvniecībā un dzīvojamās telpas iekārtošanā,» veiksmīgos pārdošanas rezultātus komentē FUTURIS nama attīstītāja SIA Larix Property mārketinga vadītāja Līga Daniļeviča.

Mājokļus FUTURIS rezervējuši iedzīvotāji gan no Latvijas, gan no ārvalstīm, pārsvarā tos izvēloties par savu nākamo dzīvesvietu un investējot no 130 000 līdz 500 000 eiro. Pieprasījumu pēc dzīvokļiem veicina arī fakts, ka nama attīstītājam SIA Larix Property izdevies radīt jaunu Klusā centra tirgus nišu, kurā vēl nav alternatīvu – teicamas kvalitātes, modernu risinājumu un pārdomāta stila pabeigta jaunbūve, kas spēj apmierināt klientu visaugstākās prasības pret nekustamo īpašumu.

Salīdzinājumam, 2012. gada pirmajā pusē kopumā Rīgas Klusajā centrā veikti 57 darījumi, kuru summa pārsniedz 100 000 eiro. Tas nozīmē, ka pašlaik FUTURIS, ar 48 iesāktiem dzīvokļu iegādes procesiem, gandrīz sasniedzis šī gada pirmo sešu mēnešu līdzvērtīgu Klusā centra darījumu kopskaitu.

Septiņu stāvu nams atrodas Antonijas ielā 16A. Tā pievienotā vērtība ir divu līmeņu autostāvvieta un ārtelpa katram dzīvoklim: balkoni, plašas terases augšējos stāvos un reta priekšrocība pilsētā – iekšpagalms ar privāto dārzu pirmo stāvu iedzīvotājiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu