Cēsīs notiks Latvijas Antīko automobiļu kluba jubilejas izstāde

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Atzīmējot 40 gadu jubileju, Latvijas Antīko automobiļu klubs rīko parādes braucienus un izstādes. 18.augustā Cēsīs ieradīsies gan antīkie auto, gan motocikli, gan padomju laika modeļi kopskaitā 150 vienības. No plkst.17:00 līdz 19:00 tie būs apskatāmi Rīgas ielā, Rožu laukumā, Jaunās pils priekšā.

Pirmo reizi Cēsīs Antīko automobiļu klubs viesojās 2009.gada septembrī, atzīmējot sezonas noslēguma pasākumu. Tad cēsniekiem bija iespēja apskatīt pavisam 25 dažādus spēkratus. Vērienīgāka automobiļu parāde bija 2010.gadā Cēsu pilsētas svētkos, kad Antīko automobiļu kluba tehnika burtiski ieņēma Vienības laukumu, sagādājot pārsteigumu cēsniekiem un pilsētas viesiem.

Latvijas Antīko automobiļu klubs dibināts 1972.gadā, popularizē auto un moto tehnikas vēsturi, apvieno seno braucamrīku entuziastus, atrod, iegūst un restaurē interesantākos Latvijā un citur ražotos senos spēkratus kā tehnikas kultūrvēsturiskas vērtības. Klubs rīko un piedalās dažādos seno spēkratu salidojumos, rallijos un citās aktivitātēs gan Latvijā, gan ārpus tās robežām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu