Rudens kurpju modē dominē individuālisms

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kādām jābūt rudens kurpēm, lai tās atbilstu ideālo kurpju statusam? Pareizi! Ērtām, stilīgām, izturīgām, modernām, ūdensnecaurlaidīgām, interesantām! Tieši tādām, kādas šajā sezonā piedāvā zīmols BEPPI, kuram tieši šobrīd ir izdevīgo cenu laiks interneta atlaižu klubā [s:42086].  

Kāda kurpju mode būs šajā rudens sezonā? Dominējošā tendence – lai ir ērti un interesanti! Joprojām uzvaras gājienā pa modes podiumu soļo platformenes, zamšs, šņores un dažādi citi dizaina elementi. Arī kurpju krāsu izvēlē valdīs varens uzliesmojums. Modē ir gan mums jau tik ierastās melnās, brūnās, pelēkās un bēšās krāsas, gan arī salāti zaļās, citrondzeltenās, sarkanās, pelēkās, violetās... Galvenais rudens kurpes pielāgot savai iekšējai emociju pasaulei un rudens garderobei. Ja sirds kāro pēc krāsu dažādības, vērts ielāgot, ka pēdējos gados kurpes ar somiņas un cimdu krāsu nav jāsaskaņo. Rudens garderobe jāsaskaņo pēc iespējas radoši!

Ar ko īpašas ir tieši BEPPI kurpes? Jau no pašiem pirmsākumiem preču zīmola pamata mērķis bijis aizsniegt visus sabiedrības slāņus, apkalpot visus ģimenes locekļus (no bērna līdz pusaudžiem, no jauniešiem līdz pieaugušajiem nobriedušā vecumā), radikālus un konservatīvus pircējus, ikvienā ikdienas situācijā, sniedzot cilvēkiem relaksāciju un iepirkšanās prieku. Šodien šis preču zīmols ir zināms 40 pasaules valstīs. Tostarp arī Latvijā.

BEPPI piedāvā plašu produktu gammu, kura ir orientēta uz izklaidēm un atpūtu. BEPPI mērķis ir piedāvāt ideālu attiecību starp kvalitāti, modi un cenu.

BEPPI – tā ir laime, novatoriskums, atpūta, kvalitāte, izklaide. Tas padara BEPPI produkciju atšķirīgu no citiem preču zīmoliem.

«www.membershop.lv»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu