Roberts Petinsons pirmo reizi parādījies sabiedrībā kopš ažiotāžas par Sjuartes sānsoli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Roberts Petinsons pirmo reizi parādījies sabiedrībā kopš ažiotāžas par viņa nu jau bijušās draudzenes Kristenas Stjuartes sānsoli, vēsta žurnāls «People». Petinsons pirmdien Ņujorkā ierakstīja interviju Džona Stjuarta vadītajam šovam «The Daily Show», lai reklamētu savu jauno filmu «Cosmopolis», mulsi cenšoties izvairīties no jautājumiem par bijušo draudzeni. Raidījuma vadītājs piedāvāja aktierim «Ben & Jerry's» saldējumu, lai viņu uzmundrinātu, jokojot, ka «mēs esam tikai divas sirdsdraudzenes. Vienkārši pastāsti man visu». 

Acīmredzami saspringtais Petinsons lūdza izvairīties no sarunām par viņa nesenajām problēmām. «Mana lielākā problēma ir tāda, ka es esmu lēts un man nav preses pārstāvja. Šādas neveiklas intervijas aktieriem parasti tiek veiktas pēc scenārija. Man vajadzēs nolīgt preses pārstāvi,» piebilda aktieris. Raidījuma vadītājs tieši neminēja Sjuartes sānsoļa epopeju, piebilstot tikai, ka jauniem cilvēkiem šķiršanās dažkārt šķiet kā pasaules gals, uz ko Petinsons atbildēja: «Tā ir», izraisot skatītājos līdzjūtīgu nopūtu.

Pēc «The Daily Show» raidījuma ierakstīšanas Petinsons pirmdienas vakarā Modernās mākslas muzejā apmeklēja savas jaunās filmas «Cosmopolis» izrādīšanu. Uz sarkanā paklāja aktieris izskatījās daudz mierīgāks, un devās sniegt autogrāfus un papļāpāt ar faniem, pateicoties viņiem par atbalstu.

<strong>Stjuartei kauns ierasties Londonā, Petinsona krāpšanas dēļ</strong>

22 gadus Sjuarte vairākus gadus satikās ar filmu franšīzes «Twilight» («Krēsla») ekrāna partneri Petinsonu, kaut arī abi vienmēr stingri vairījušies afišēt savas attiecības. Ironiskā kārtā vienīgais apstiprinājums par abu attiecībām ir Sjuartes publicētā atvainošanās vēstule Petinsonam pēc nepārprotamo fotogrāfiju publicēšanas.

Arī 41 gadu vecais režisors Sanderss publiski pauda nožēlu par izdarīto, atvainojoties savai sievai britu modelei Libertijai Rosai, kas filmā «Snow White and the Huntsman» tēlo Stjuartes māti.

Pēc fotogrāfiju publicēšanas gan Stjuarte, gan Petinsons aizveduši savas mantas no kopīgi apdzīvotās mājas Losandželosā. Kopš tā laika Petinsons slēpjas Rīsas Viterspūnas lauku īpašumā Kalifornijā. Arī Sjuarte sabiedrībā nav rādījusies.

Petinsonam šonedēļ paredzētas vēl vairākas intervijas telekanālos, lai reklamētu Deivida Kronenberga režisēto filmu «Cosmopolis», kas no piektdienas tiks izrādīta ASV kinoteātros. Gada beigās uz ekrāniem jāparādās «Krēslas» filmu sērijas pēdējai daļai «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Krēsla. Rītausma. 2.daļa.»), kurā Stjuarte un Patinsons tēlo pāri. Kā vēsta bulvārprese, kinoindustrija ir satraukta par gaidāmo «Krēslas» reklāmas kampaņu, jo abu galveno lomu atveidotāji kopš skandāla nesarunājas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu