Rīgas «Dinamo» uzvar Znaroka un Vītoliņa vadīto Maskavas «Dinamo»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas otrajā spēlē ar 5:3 pārspēja Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Maskavas «Dinamo».

«Rīdzinieki» spēli iesāka veiksmīgi un pēc izturēta skaitliskā mazākuma 7. minūtē vairākumu izmantoja kanādiešu aizsargs Matjē Karls, bet 14. minūtē Gints Meija otro reizi pārspēja «maskaviešu» vārtsargu Alekseju Volkovu. Pirmā perioda izskaņā Rīgas «Dinamo» vēlreiz palika mazākumā, tomēr Māris Jučers palika nepārspēts.

Arī otrās trešdaļas sākumā abas komandas daudz laika pavadīja vienādos sastāvos. Perioda vidū Maskavas «Dinamo» guva vārtus, taču izdarīja to pēc svilpes un Deniss Tolpeko saņēma divu minūšu noraidījumu par uzbrukumu Jučeram. Pagāja tikai minūte un Roba Šrempa mestās ripas lidojuma virzienu vārtu priekšā pielaboja Mārtiņš Karsums, panākot jau 3:0. Neilgi pēc tam «rīdzinieki» izturēja skaitlisko mazākumu trijatā pret pieciem, bet trešdaļas 15. minūtē Andrejam Mironovam tomēr izdevās samazināt rezultāta starpību.

Trešā perioda sākumā «maskavieši» nopelnīja divus noraidījumus un Rīgas komanda nepilnu minūti spēlēja lielajā vairākumā, tomēr vārti tika gūti tikai trīs sekundes pirms vairākuma beigām, kad precīzs bija Miks Indrašis. Bet pēc divarpus minūtēm Rīgas «Dinamo» ceturto reizi mačā izmantoja vairākumu, kad izgājienā trijatā pret vienu savus otros vārtus spēlē guva Miks Indrašis. Mača izskaņā Latvijas komanda divreiz palika mazākumā, un Sergejs Koņkovs guva otros vārtus, bet tikai deviņas sekundes līdz cīņas beigām Dominiks Graņaks trešoreiz pārspēja Jučeru.

Pēcspēles metienu sērijā pārāki bija «maskavieši» - precīzi meta Rihards Ginge, Koņkovs un Aleksejs Cvetkovs, bet «rīdziniekiem» ar vārtu guvumiem izcēlās Robs Šremps un Māris Bičevskis, kamēr savas iespējas neizmantoja Indrašis un Lipsbergs.

Atgādinām, ka otrdien turnīra pirmajā dienā Rīgas «Dinamo» ar 3:2 papildlaikā pieveica Maskavas «Spartak», bet Maskavas «Dinamo» ar 4:2 uzvarēja Ņižņijnovgorodas «Torpedo».

Turnīra nākamo spēli «rīdzinieki» aizvadīs piektdien, plkst. 18.00, kad tiksies ar «Torpedo» komandu. Šo maču tiešraidē varēs vērot KHL-TV.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu