Latvijas futbola izlase pārbaudes spēlē zaudē Melnkalnei

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pēdējā pārbaudes spēlē pirms 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra, trešdienas vakarā Latvijas izlases futbolisti viesos Podgoricā ar 0:2 zaudēja Melnkalnes valstsvienībai.

Spēles 36. minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Stevans Jovetičs, bet 76. minūtē otrajā puslaikā uz maiņu nākušais Filips Kasalica dubultoja Melnkalnes izlases pārsvaru.

Atgādinām, ka šajā mačā Latvijas komandai nevarēja palīdzēt divi pamatsastāva spēlētāji Kaspars Gorkšs un Aleksandrs Cauņa, kuri guvuši savainojumus. Viņu vietā uz izlasi šonedēļ tika izsaukts aizsargs Vitālijs Maksimenko un pussargs Alans Sineļņikovs.

2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Latvijas futbolisti spēlēs vienā apakšgrupā ar Grieķiju, Lihtenšteinu, Lietuvu, Slovākiju, kā arī Bosniju un Hercegovinu. Pirmajā spēlē Latvija 7. septembrī savā laukumā uzņems Grieķiju, ar kuru jau spēkojusies arī iepriekšējos divos kvalifikācijas ciklos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu