Žagars trešo reizi iestūrē laulības ostā (86)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā sestdienā Ungurmuižā kāzu ballīti tuvākajiem draugiem sarīkojis Dailes teātra aktieris un Žagarkalna īpašnieks Juris Žagars un viņa mīļotā sieviete, aviokompānijas «British Airways» pārdošanas personāla efektivitātes menedžere Trūdija Kīta, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

«Formāli savas attiecības esam nokārtojuši jau pirms kāda laika, šoreiz rīkosim tikai ballīti, jo sabraukuši Trūdijas radi no Anglijas,» telefonsarunā ar «PDz» atklājis Žagars.

Pāris apprecējies nedēļā, kad norisinājās Jura Žagara organizētais Cēsu Mākslas festivāls.

Kāzu svinības sākušās ap sešiem Cēsīs, bet Ungurmuižā Juris ar Trūdiju ieradušies ap deviņiem vakarā. Ungurmuižas dārzs par godu svinībām bijis dekorēts askētiski - ziedu pušķu vietā dārzu rotāja romantiski, balti aptamborēti svečturi.

Līgava bija tērpusies elegantā, bēšā kleitā, bet rokās turēja klēpi baltu lizanšu.

Anglijā dzimusī un augusī Trūdija esot arī mantiniece vienām no Žagarkalna tuvējās apkārtnes mājām. Viņa ir Jura Žagara trešā sieva, abi kopā sabiedrībā parādījāušies 2009. gada pavasarī, laikā, kad notika aktiera šķiršanās process ar otro sievu Indru Lūkinu, laulībā ar kuru dzimusi meita Ieva. Pirms tam Žagars bija precējies ar filozofi Tatjanu Žagari. Viņu laulībā dzimuši divi, nu jau pieauguši dēli Matīss un Jānis.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu