Aizturēti divi pusaudži par velosipēdu zādzībām (1)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes Jelgavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki aizturējuši divus nepilngadīgus jelgavniekus, kuri tiek turēti aizdomās par piecu velosipēdu zādzībām maijā un jūnijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece aģentūru LETA informēja, ka divi no velosipēdiem tika nozagti no Jelgavas tirgus teritorijas, kuri tur bija izlikti pārdošanai, savukārt vēl divi nozagti Jelgavā, Māras ielā, no mājas ratiņtelpas, bet viens no dzīvokļa. Divi no nozagtajiem velosipēdiem atgūti.

Saistībā ar šiem gadījumiem pret aizturētajiem sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta 3.daļas - par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot dzīvoklī vai citā telpā, vai ja tā izdarīta no glabātavas, ietaises, kas savieno glabātavas, vai transportlīdzekļa, par ko paredzēts sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Izmeklēšanas gaitā tiks noskaidrots, vai šie jaunieši nav iesaistīti citu noziedzīgo nodarījumu izdarīšanā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu