Rautakallio: Indrašis ir tikai sava hokeja ceļa sākumā (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio pēc uzvaras ar 5:3 pār Maskavas «Dinamo» komandu Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā KHL oficiālajā mājaslapā atzina, ka komanda ir atslābinājusies, nonākot vadībā ar 5:1.

Pēc spēles Rautakallio paslavēja uzbrucēju Miku Indraši, kurš aizvadītajā mačā guva ceturtos un piektos vārtus «Dinamo» labā.

«Šis puisis ļoti nopietni izturējās pret gatavošanās posmu sezonai un ļoti labi strādāja. Viņš ir tikai sava hokeja ceļa sākumā, taču ticu, ka viņš visu dara pareizi un joprojām var uzlabot savu sniegumu. Arī došanās uz [NHL kluba Čikagas «Blackhawks»] jauno hokejistu treniņnometni viņa nāca par labu,» uzskata Rautakallio.

«Mēs aizvadījām ļoti labu spēli, diezgan labi nospēlējām uzbrukumā, jo īpaši, skaitliskajā vairākumā,» uzsver treneris. «Maskavas «Dinamo» parasti nedod pretiniekiem tik daudz iespēju, tādēļ priecājos, ka mēs šodien tās tik labi izmantojām.»

«Ja runājam par pēdējiem diviem ielaistajiem vārtiem, tad nespēju atrast tiem loģisku izskaidrojumu. Protams, tam nebija jānotiek. Iespējams, mani spēlētāji vienkārši nedaudz atslābinājās, rezultātam esot 5:1,» piebilst Rautakallio.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu