Saduras divas sieviešu stūrētas BMW automašīnas (20)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Vakar Rīgā divu automašīnu «BMW» sadursmē cieta viena no negadījumā iesaistītajām autovadītājām.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka plkst.16.20 Dzirnavu ielā sadūrās automašīna «BMW», kuru vadīja 1958.gadā dzimusi sieviete, un automašīna «BMW», kuru vadīja 1980.gadā dzimusi sieviete. Ceļu satiksmes negadījumā cieta 1980.gadā dzimusī autovadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Ogres novadā 1960.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Fiat» nobrauca no ceļa un apgāzās. Ceļu satiksmes negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāta automašīnas pasažiere - 1959.gadā dzimusi sieviete.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 46 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši desmit cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 29 avārijas, kurās cietuši desmit cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 23 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. Seši no tiem bija autovadītāji, 17 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti 12 transportlīdzekļu vadītāji - četri autovadītāji un astoņi velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu