Vārpiņas bijušajam jauna mīlestība (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Martini party

Kamēr Agnese Vārpiņa pavada laiku ar hokejistu Sandi ozoliņu (vairāk lasiet šeit - [s:42099]), arī viņas bijušajam vīram mīlas frontē veicas. Nikolajs Šestakovs esot kopā ar kādu Maskavas skaistuli, vēsta žurnāls «Kas Jauns». 

Vārpiņas bijušais vīrs mokās pretrunās: Agnese viņu izmantojusi naudas dēļ vai tomēr ne?

Kādu laiku Nikolajs atguvās Kiprā, kur laiku pavadīja ar meitu Poļinu no pirmās laulības. Tagad viņš esot atguvies no šķiršanās pārdzīvojumiem un, kā vēsta «Kas Jauns», atgriezies Rīgā, turklāt ar jaunu daiļavu pie sāniem.

Ar simpātisko tumšmati Arīnu abi esot iepazinušies šopavasar Maskavā. Nikolajs neslēpjot, cik ļoti iemīlējies jaunajā draudzenē un ar lielu aizrautību izrāda savai mīļotajai Rīgu. Abi arī jautri pavadot laiku draugu kompānijā.

Žurnālam «Kas Jauns» Nikolajs nav slēpis sajūsmu: «Mums ar Arīnu viss ir ļoti nopietni. Un galvenais - viņai nav svarīgi, cik naudas man ir. Viņai esmu vajadzīgs tikai es pats. Viņa ir brīnišķīga, un es beidzot atkal esmu laimīgs.»

Kā liecina žurnālā redzamie foto, par jaunām vēsmām Šestakova dzīvē lieca arī imidža maiņa - Šestakovs nogriezis pusgaros matus un nu izskatoties vizuāli jaunāks.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu