«Himik» ar Tambijevu priekšgalā pārspēj HK «Rīga» (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R. Oliņš/Apollo

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņas turnīram jauniešu komandām, Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubs «Rīga» trešdien pārbaudes spēlē ar 2:4 (1:1, 0:1, 1:2) zaudēja citai MHL komandai Voskresenskas «Himik».

Kā vēsta «Himik» oficiālā mājaslapa internetā, vārtus Latvijas kluba labā guva Nikolajs Jeļisejevs un Kalvis Ozols, bet «Himik» rindās ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās bijušais HK «Rīga» komandas uzbrucējs Kirils Tambijevs, kurš ir Latvijas kluba galvenā trenera Leonīda Tambijeva dēls.

Aizvadītajā sezonā Tambijevs «Rīgas» komandas sastāvā piedalījās 47 MHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva deviņus vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles.

Paredzams, ka Tambijevs «Himik» komandā pavadīs nākamo sezonu, bet pēc gada 20 gadus vecais uzbrucējs varētu atgriezties HK «Rīga» sastāvā.

Kā ziņots, Pasaules kausa izcīņas turnīrs jauniešu komandām no 18. līdz 26. augustam tiks organizēts Omskā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu