«Dinamo» izīrē Jakovļevu un Pavlovu Somijas klubam (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» izīrējis Somijas pēc spēka otrās līgas - «Mestis» - čempionāta komandai Joensū «Jokipojat» aizsargu Mārtiņu Jakovļevu un uzbrucēju Vitāliju Pavlovu, vēsta Somijas klubs.

Pagājušajā nedēļā Rīgas «Dinamo» ar Pavlovu parakstīja divvirzienu līgumu, bet Jakovļevs iepriekšējās divas sezonas spēlēja Jaunatnes hokeja līgas (MHL) klubā «Rīga». Jūlija otrajā pusē Jakovļevs piedalījās Rīgas «Dinamo» pirmajā pirmssezonas treniņnometnē Valmierā.

Augumā raženais Pavlovs savu hokejista karjeru sāka, spēlējot Latvijas čempionātā Oļega Znaroka vadītajā LSPA/«Rīga» komandā, kā arī vienu sezonu Daugavpils «Latgale» sastāvā. 2009. gada vasarā viņš pievienojās «Liepājas metalurgam» un šajā komandā aizvadīja divas sezonas, spēlējot Baltkrievijas un Latvijas čempionātos.

Pirms iepriekšējās sezonas Pavlovs pirmo reizi devās leģionāra gaitās, papildinot Kazahstānas kluba Atirau «Beibaris» sastāvu, un kopā ar šo komandu izcīnīja arī Kazahstānas čempiona titulu. 38 regulārā čempionāta spēlēs viņš guva desmit vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, bet 13 izslēgšanas turnīra mačos izcēlās ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Pašlaik 23 gadus vecais Pavlovs Latvijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos spēlējis pasaules čempionātos, bet Latvijas pieaugušo izlases sastāvā pagaidām piedalījies tikai pārbaudes spēlēs.

21 gadu vecais Jakovļevs pagājušajā sezonā HK «Rīga» komandas sastāvā piedalījās 60 MHL regulārā čempionāta spēlēs, kurās guva trīs vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles.

«Jokipojat» komanda aizvadītajā sezonā spēja iekļūt «Mestis» čempionāta finālā, kur gan sērijā piedzīvoja zaudējumu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu