Noderīga informācija «Prāta Vētras» koncerta Rīgā apmeklētājiem (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svarīgi! Izlasi pirms dodies uz «Prāta Vētras» koncertu Rīgā, Skonto stadionā 17. augustā.

Šo piektdien, Rīgā, Skonto stadionā notiks «Prāta Vētras» koncerttūres «Vēl viena klusā daba» noslēguma koncerts.

Biļešu cena stāvvietās Ls 20, sēdvietās Ls 20 – 30 pašlaik pieejamas «ekase.lv» un tirdzniecības centrā Spice. Koncerta dienā biļetes Spicē būs iespējams iegādāties līdz plkst. 13:00, Interneta veikalā «ekase.lv» - līdz 16:30. Biļetes koncerta dienā Skonto Stadionā būs iespējams iegādāties divās kasēs – pie ieejas no E.Melngaiļa un Hanzas ielas. Kases pie koncerta norises vietas būs atvērtas no 15:00 un cena stāvvietās maksās Ls 20.

Aicinām neiegādāties biļetes «no rokas». Esiet uzmanīgi – elektroniskās biļetes var viegli nokopēt, bet pasākuma teritorijā tiks ielaists tikai pirmās ebiļetes uzrādītājs.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja koncertā pieaugušā pavadībā bez maksas.

SĀKUMS. Ieeja koncerta teritorijā no plkst. 17.30. Pirms īpašajiem viesiem «The Sound Poets» plkst. 18:30 ar DJ setu uzstāsies Radio 101 rīta programmas vadītājs Toms Grēviņš. «The Sound Poets» uz skatuves kāps 20:30. Beigas ap plkst. 23.45.

Nāciet uz koncertu laicīgi – nebūs jāstāv rindās pie ieejas un varēsiet iepazīties ar Prāta Vētras jauno T-kreklu kolekciju! Kafejnīcas un suvenīru tirdzniecības varēs norēķināties arī ar norēķinu kartēm.

IEEJA koncertā tiek organizēta no E.Melngaiļa un Hanzas ielas. «Swedbank Mastercard» karšu īpašniekiem paredzētās ieejas būs īpaši norādītas.

Koncerta teritorijā aizliegts ienest profesionālu foto un videotehniku, lietussargus, ieročus, sprāgstvielas un citus priekšmetus, kas var apdraudēt pārējo apmeklētāju ērtības vai drošību, piemēram, nažus, gāzes baloniņus, stikla priekšmetus, kā arī narkotikas, pārtikas produktus, alkoholiskos un bezalkoholiskos dzērienus, lielgabarīta priekšmetus un dzīvniekus.

Aizliegts koncerta teritorijā veikt jebkādas ar organizatoru nesaskaņotas mārketinga/reklāmas aktivitātes.

TRANSPORTS. Informējam, ka 17.08. un 18.08. no plkst. 17:00 – 01:00 būs slēgtas - E.Melngaiļa iela, posmā no Zaļās līdz Strēlnieku ielai un Hanzas iela, posmā no Vesetas līdz Strēlnieku ielai. Aizliegts apstāties un stāvēt no 17.08. plkst. 8:00 – 19.08. plkst 8:00 E.Melngaiļa ielā, posmā no Valdemāra līdz Strēlnieku ielai.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu