Žirū: Iepriekš KHL nebiju gatavs (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: draugiem.lv/dinamo

KHL kluba Rīgas «Dinamo» uzbucējs Aleksandrs Žirū intervijā līgas oficiālajai mājas lapai pastāstījis par pirmajām aizvadītajām nedēļām ar savu jauno komandu.

«Patlaban esmu apmierināts ar visu, vasarā ar nepacietību gaidīju, kad komanda Rīgā sanāks kopā. Esam kopā trīs nedēļas un nevaru sūdzēties,» saka Žīrū, kuram nebija daudz informācijas par Rīgu un KHL.

«Neko daudz nebiju dzirdējis par līgu, tikai tik, cik vairāki spēlētāji pastāstīja, kuri šeit ir spēlējuši. Tuvākajā laikā uzzināšu vairāk un redzēšu, kādu hokeju te spēlē,» norāda uzbrucējs, par kuru interese no KHL klubiem bijusi jau agrāk.

«Jau vairākas vasaras esmu domājis par KHL un komandas ir izteikušas piedāvājumus, taču iepriekš es tam nebiju gatavs, bet šovasar jutu, ka ir laiks un izlēmu pievienoties Rīgai. Puiši ir stāstījuši, ka no Rīgas līdz Habarovskai jālido astoņas, deviņas stundas un šī man būs jauna pieredze,» bilst 30 gadus vecais Žīrū.

Kanādiešu uzbrucējs ir viens no pēdējo sezonu AHL rezultatīvākajiem hokejistiem, kurš divas reizes ir izcīnījis Kaldera kausu, kā arī nopelnījis vairākas individuālās balvas, tajā skaitā 2009. gadā kļūstot par AHL sezonas vērtīgāko un rezultatīvāko hokejistu.

Žirū iepriekšējo sezonu aizvadīja NHL kluba Kolumbusas «Blue Jackets» sistēmā, spēlējot NHL un AHL fārmklubā Springfīldas «Falcons».

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu