Avārijā Rīgā gājis bojā motociklists (26)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ceturtdien Rīgā pēc sadursmes ar vieglo automašīnu bojā gājis kāds pagaidām neidentificēts motocikla vadītājs.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka Āgenskalna ielā sadūrās automašīna «Opel» un motocikls «Suzuki». Ceļu satiksmes negadījumā cieta motocikla vadītājs, kura dzīvību mediķiem izglābt neizdevās. Pašlaik policijas darbinieki noskaidro mirušā motociklista personību.

Savukārt Rīgā, Stabu ielā, sadūrās automašīna «Land Rover» un «BMW». Avārijā cieta automašīnas «BMW» vadītāja, 1987.gadā dzimusi sieviete, kura ar dažādām traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki un viens cilvēks gāja bojā. Rīgas reģionā reģistrētas 33 avārijas, kurās cietuši pieci cilvēki un viens cilvēks gājis bojā.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 32 transportlīdzekļu vadītājus, kuriem alkohola koncentrācija organismā pārsniedza atļauto normu. 18 no tiem bija autovadītāji, 14 - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti desmit transportlīdzekļu vadītāji - pieci autovadītāji un pieci velosipēdu un motorolleru vadītāji.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu