Lady Gaga Viļņā pieprasa baltu rožu klēpjus un metriem garu telefona kabeli (19)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdīva Lady Gaga, kas šonedēļ uzsāka koncerttūri Eiropā, sagādājusi ne mazumu rūpju arī sava koncerta rīkotājiem Viļņā, vēsta portāls «Lrytas.lt». 

Kā atzinis aģentūras «BDG Music» pārstāvis Deivids Afarjancs, viņas šovs «The Born This Way Ball», ko Lietuvas galvaspilsētas Viņģa parka estrādē varēs vērot 21.augustā, neapšaubāmi būs šim brīdim lielākais popmūzikas pasākums Lietuvā gan tehnisko prasību, gan sarežģītības, gan sagatavošanās darbu apjoma ziņā.

Jau šobrīd darbi pie koncerta sagatavošanas norisinās pilnā sparā, lai visos sīkumos izpildītu dziedātājas prasības, kas izklāstītas simtiem lappušu biezajā līgumā.

Koncerta laikā estrādes aizkulisēs viņas vajadzībām tiks ierīkoti vairāk nekā 20 ģērbkambaru un koncerttūres biroju telpu, kuru iekārtošanai pasūtīts milzum daudz mēbeļu, ieskaitot duci sniegbaltu dīvānu. Īpaši šim koncertam tiks ierīkota arī grezna vannas istaba.

Līguma noteikumos sīki aprakstīts pat tas, kā jābūt sasietiem balto rožu klēpjiem, kas rotās popdīvas ģērbtuvi.

Lai Lady Gaga no jebkura savas istabas punkta varētu piezvanīt uz jebkuru pasaules vietu, viņai būs vajadzīgs telefons ar desmit metrus garu kabeli. Savukārt ātrgaitas internetam jānodrošina viņai iespēja paust savus jaunākos iespaidus sociālajos tīklos.

Prasības izvirzītas arī attiecībā uz dziedātājas privātumu - viņas istabu tuvumā aizkulišu zonā netiks atļauts atrasties nevienam vietējā personāla darbiniekam, bet katram, kam vispār nāksies strādāt aizkulisēs, būs jāparaksta konfidencialitātes līgums, apņemoties nefotografēt, nefilmēt un neaprakstīt pieredzēto internetā.

Bez vietējo cilvēku palīdzības viņai tomēr nekādi neiztikt. Līdztekus pašas Lady Gaga komandai - aptuveni diviem simtiem mūziķu, dejotāju, menedžeru, tehniķu, stilistu un apsardzes darbinieku - par gludu koncerta norisi būs jāgādā vēl 300 palīgiem, kas nolīgti Lietuvā.

Dziedātāja gan ieradīsies ar saviem pavāriem, traukiem un galda piederumiem, bet produkti viņas vajadzībām tiks pirkti vietējos veikalos.

Lady Gaga koncerttūre, kas 14.augustā sākās Bulgārijā, turpināsies Rumānijā un Austrijā. Viļņā popzvaigzne ieradīsies ar privātu lidmašīnu no Vīnes, kur koncerts gaidāms sestdien, bet pagaidām nav zināms, vai viņa uz Lietuvu atceļos agrāk, vai arī tikai koncerta dienā.

20 metru augstās koncerta skatuves, 30 metru garās «mēles» konstrukcijas, skaņu un gaismu tehnika ir tik sarežģīta, ka pāris dienu laikā pārvest visu nepieciešamo uz nākamo koncerta vietu nav iespējams, tādēļ furgonos pa Eiropu ceļo vairākas identiskas skatuves - kamēr Lady Gaga koncertē vienā valstī, citur jau tiek celta nākamā skatuve.

Kā ziņots, Rīgā, Mežaparka estrādē, Lady Gaga koncerts notiks divas dienas vēlāk - 23.augustā.

Komentāri (19)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu