Sievietes domas - vīriešu pārdomām (89)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/haaveilla/

Vai tu atceries pirmo reizi, kad ieraudzīji viņu? Kā komplimentus bārstīji, cik laba, skaista, gudra, u.t.t?

Kā katrā tikšanās reizē centies viņu iepriecināt? - Ziedi, dāvanas, mīļlietiņas... lai gan patiesībā to visu viņai tā tolaik nemaz nevajadzēja.

Bet vai tagad tu atceries pēdējo reizi, kad esi viņai pateicis, cik labi viņa izskatās, cik daudz viņa tev nozīmē, cik ļoti mīli viņu? Kaut vai piespiedies klāt, samīļojies un noskūpstījis, vai vienkārši tāpat vien bez iemesla kādu puķīti uzdāvinājis?

Taču tici tu man, ikkatra sieviete, kaut reizi mēnesī vēlas kaut vienu lietu no augstāk minētā no tevis sagaidīt! A, tu ko?

Zini, tu jau vari to visu nedarīt, neko nemainīt, nemēģināt pat atsvaidzināt ikdienas rutīnu jūsu kopdzīvē. Taču ko tu darīsi dienā, kad viņa paskatīsies uz tevi un sapratīs, ka tu vairs neesi tas cilvēks, ko viņa iemīlēja, cilvēks, ko mīl?

Vainosi viņu pašu? Teiksi, ka pati nav bijusi nekāda dieva dāvana?

Principā jau piekrītu, jo «malkas pagale nekad jau nedeg viena». Tomēr atceries - «ko sēsi, to pļausi». Tā kā varbūt piecel savi pēcpusi, atraujies no datora un aizej kau vai iedod savai sievietei buču. Tikai par to, ka tev viņa tādu vispār ir!

Ar cieņu sieviete (iespējams, pat, ka tieši tavējā).

Komentāri (89)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu