Klāt «Svītrainās dienas» zooloģiskajā dārzā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Rīgas svētku ietvaros no 17. līdz 19. augustam Rīgas zooloģiskajā dārzā norisināsies ikgadējās «Svītrainās dienas». Šogad tās organizējam sadarbībā ar uzziņu dienestu «1188».

«Svītrainās dienas» augustā Rīgas Zooloģiskajā dārzā ir kļuvušas par tradīciju. Šajās dienās ikviens, kurš sevī jūt urdāmies zinātkāres nemieru, ir aicināts meklēt, uzzināt, vērot un piedalīties ekskursijās.

Pasākuma favorīti noteikti ir svinīgi melnbalti tērptie Džentū pingvīni, kuri Rīgas Zooloģiskajā dārzā uzturēsies tikai dažas nedēļas. Šos, pasaulē trešos lielākos pingvīnus, apmeklētāji varēs aplūkot katru dienu līdz 30. augustam.

Pasākuma dienās 17. -19.augustā:

  • 11.30-14.15 Dzīvnieku barošanas demonstrācijas un interesanti stāsti;
  • 10.00-16.00 Orientēšanās spēle «Kā svītras palīdz dzīvniekiem?» – apmeklētājiem būs iespēja kasēs saņemt plānu ar Svītraino takas maršrutu, atrast 6 dzīvniekus, izpildīt uzdevumu un saņemt pārsteiguma balviņas.
  • 12.00-16.00 Radošajā darbnīcā «Svītras un krāsas» izzinoša rosīšanās, lai atklātu svītru un rakstu nozīmi dzīvnieku pasaulē.
  • Plkst. 11.00 un 13.00 Interesenti aicināti pulcēties pie Flamingu aploka, lai dotos ekskursijā «Krāsas un raksti». Tās laikā dalībniekiem būs iespēja iepazīt kā ķermeņa krāsa un forma palīdz dzīvniekiem gan slēpties, gan medīt, gan piesaistīt uzmanību.

Skatīt

Laipni aicināti zoodārzā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu