Nekur nestrādājoša imigrantu ģimene saņem pabalstus un ņirgājas par nodokļu maksātājiem (238)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā, Hammersmitā un Fulemā, nekur nestrādājoša imigrantu ģimene no Palestīnas piegružojusi un izdemolējusi 1.25 miljonu sterliņa mārciņu vērtu māju, par kuru izdevumus sedza nodokļu maksātāji, taču neskatoties uz to, ģimenei tiks piešķirts jauns mājoklis, ziņo «Daily Telegraph».

Septiņu bērnu māte Manala Mahmuda gan esot brīdināta, ka viņai draud cietumsods gadījumā, ja viņas bērni nemācēs uzvesties un atkal nodarīs kaitējumu jaunajam miteklim.

Mahmuda piekritusi atstāt pilsētiņu un apsolījusi, ka viņas septiņi bērni sakops postažu.

Jaunais mājoklis «ģimenei no elles», kā to iedēvējuši kaimiņi, tiks meklēts, jo vietējām varas iestādēm saskaņā ar likumu ģimenei ir jāpiešķir jauns miteklis.

Imigrantu ģimene no Palestīnas ievācās mājoklī pirms trīs gadiem, tai tika piešķirti 76 000 sterliņa mārciņu mājas remontam, kā arī dažādi mājokļa apsaimniekošanas pabalsti.

Tūlīt pēc ievākšanās ģimene izcēlusies ar antisociālu uzvedību īpašumā. Tagad piebraucamais ceļš ir sadragāts, mājā durvis izlauztas no eņģēm un dārzā mētājas atkritumi un mēbeles.

Mahmudas vecākais dēls ir narkotiku tirgonis un visus trīs gadus kopš ievākšanās terorizējis kaimiņus, trokšņodams ar motociklu.
Mahmuda brīdināta, ka viņai draud cietumsods, ja viņa nespēs tikt galā ar savu ģimeni.

Neskatoties uz visu, Mahmuda uzskata, ka viņai pienākas dzīvot šādā mājā, pat ja viņa par to neko nemaksā un saņem no valsts pabalstus. Viņa norāda, ka visi viņas bērni neesot vienādi un kaimiņi pret viņas ģimeni esot noskaņoti negatīvi, jo viņi esot ārvalstnieki.

Komentāri (238)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu