Rīgas svētku informācijas centri atrodami Doma laukumā un pie Laimas pulksteņa (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

No 17.augusta, līdz 19.augustam rīdzinieki un pilsētas viesi aicināti piedalīties gada lielākajā notikumā pilsētā Rīgas svētkos. Informācija par vairāk nekā 60 pasākumiem, notikumiem un aktivitātēm, kā arī svētku programma būs pieejama informācijas teltīs, kas svētku laikā darbosies Doma laukumā blakus Mākslas muzejam «Rīgas Birža» un pie Laimas pulksteņa. 

Jau šobrīd plašā svētku programma un norišu vietu interaktīvā karte pieejama interneta vietnēs «rigassvetki.lv», «kultura.riga.lv», «riga.lv», aģentūru LETA informēja Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta pārstāve Indra Vilde.

Aktuālajai informācijai par svētku aktualitātēm iespējams sekot arī sociālajos tīklos «twitter», «facebook», un «draugiem.lv». Par pasākumu norises vietām un laiku iespējams uzzināt arī zvanot uz oficiālo «Rīgas svētki - 2012» uzziņu tālruni 1188.

Visiem tiem, kas izmanto planšetdatorus, viedtālruņus un citas mobilās iekārtas, pieejama Rīgas svētku pasākumu norises kartes mobilā versija - «http:m1188.lv/rigassvetki», kas ļaus uzzināt par tuvumā notiekošajām svētku aktivitātēm, turklāt karte izstrādātā trīs valodās - latviešu, krievu un angļu.

Informācija par sabiedriskā transporta maršrutiem, izmaiņām, papildu reisiem pieejama interneta vietnē «rigassatiksme.lv», turklāt 18.augustā un 19.augustā sabiedriskais transports Rīgā būs bez maksas.

Mūzikas, mākslas, teātra un dejas izrādes notiks gan pilsētas ielās un laukumos, gan baznīcās, muzejos un kultūras centros. Neizpaliks pasākumi sportisku aktivitāšu cienītājiem uz zemes, ūdens un gaisā. Varēs iepazīties ar senām amatu prasmēm, bet amatnieku izstrādājumus iegādāties Vecrīgas Hanzas tirgū. Svētku noslēguma pasākums un uguņošana jau tradicionāli notiks 11.novembra krastmalā. Šogad svētki veltīti 730.gadadienai kopš Rīgas iestāšanās Hanzas pilsētu savienībā.

Svētkus piedāvā Rīgas dome, organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar pasākumu veidotājiem - uzņēmumiem un sabiedriskajām organizācijām.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu