Nedēļas horoskops: 20.-26. augusts (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nedēļas horoskops: 20.-26. augusts

  • AUNS Nedēļas sākums neizvērtīsies tik patīkams kā būsi iecerējis. Nebūtu vēlams uzsākt jaunas lietas, sevišķi slēgt ilglaicīgus darījumus. Vēlams atturēties no konfliktiem, strīdus situācijām, sevišķi attiecībās ar augstākstāvošajiem. Aizņemtie zīmes pārstāvji plānos ģimenes pieaugumu, savukārt sirdī brīvie meklēs iespējas iepazīties. Brīvdienas veltīsi saviem hobijiem, vaļaspriekiem, to pilveidošanai.
  • VĒRSIS Nav izslēgts, ka nedēļa nesāksies uz tās pozitīvākās nots. Iespējams, būsi nonācis konflikta situācijā ar savu tuvāko līdzcilvēku. Kāds Vērša zīmes pārstāvis dosies komandējumā vai ilgi gaidītājā atvaļinājuma braucienā ārpus dzimtenes robežam. Tavs radošais gars pārsteigs ne tikai līdzcilvēkus, bet arī tevi pašu. Varbūt nolemsi, ka pienācis laiks veidot pašam savu privāto biznesu.
  • DVĪŅI Veiksmīgs laiks, lai dotos kādā ilglaicīgā izbraucienā ārpus dzimtenes robežām. Tieksies pēc redzesloka paplašināšanas, lai vai ko tas tev arī prasītu. Kāds Dvīnis sajutīs savas spējas psiholoģiskā plānā, nav izslēgts, ka uzsāksi arī attiecīgus kursus. Visticamāk, ka diezgan bieži nāksies apvienot privāto dzīves jomu ar darba jautājumu risināšanu. Varbūt nolemsi uzsākt savu privāto biznesu.
  • VĒZIS Kāds zīmes pārstāvis aktīvi aizrausies ar garīgo dzīves pusi, nav izslēgts, ka ņemsi dalību attiecīgā domubiedru grupā vai pats tādu izveidosi. Daudz prātosi, kā uzlabot savu materiālo stāvokli, iespējams meklēsi kādus papildus darbu, lai piepelnītos iztikai. Attiecības ar līdzcilvēkiem veidosies draudzīgas un stabilas. Brīvdienās vari nolemt doties kādā ilglaicīgā izbraucienā pa Latvijas ārēm.
  • LAUVA Veiksmīgs laiks, sevišķi jau tiem zīmes pārstāvjiem, kas beidzot izmanto savas atvaļinājuma iespējas. Lielāko daļu sava brīvā laika veltīsi saviem vistuvākajiem līdzcilvēkiem, kurus lutināsi un mīlēsi bez gala. Patiks apmeklēt dažādus kultūras un mākslas pasākumus, nav izslēgts, ka pat iegādāsies sev kādu jaunu interjera priekšmetu ar ko papildināt mājokli. Privātajā dzīvē būsi īpaši romantiski noskaņots.
  • JAUNAVA Tev būs pagrūti sastrādāties ar līdzcilvēkiem, vairāk nonāksi strīdos un konflikta situācijās nekā pie kompromisiem un panākumiem. Daudz kritizēsi, nespēsi būt mierā ar līdzcilvēku neizdarībām. Kopumā būs pagrūti iekļauties kolektīvā, nav izslēgts, ka pat nolemsi mainīt savu darba vietu. Vēlams vairāk pievērst uzmanību savam veselības stāvoklim, saudzēt nervus, nepārstrādāties.
  • SVARI Nedēļas pirmās dienas nebūtu vēlams nodoties pārāk lielām aktivitātēm, seviški fiziskā plānā. Veiksmīgāka un notikumiem bagātāka šī nedēļa izvērsīsies tiem zīmes pārstāvjiem, kas izmanto savas atvaļinājuma iespējas un atrodas ārpus valsts robežām. Privātajā dzīves jomā piedzīvojumi valdīs ik uz soļa. Aizņemtie Svari baudīs divvientulību ar mīļoto cilvēku, savukārt brīvie tieksies pēc romantiskiem piedzīvojumiem.
  • SKORPIONS Visnotaļ nopietns un notikumiem bagāts laiks. Pirms pieņem konkrētu lēmumu, vairākkārtīgi pārdomā sekas savai sniegtajai atbildei. Iespējams, ne reizi vien šīs nedēļas laikā nāksies saskarties ar apdrošināšanu saistītiem jautājumiem. Būsi romantiski noskaņots, katru brīvo mirkli veltīsi komunikācijai ar savu izredzēto. Brīvdienās vari doties kādā izbraucienā pie dabas krūts kopā ar vistuvākajiem līdzcilvēkiem.
  • STRĒLNIEKS Šonedēļ priekšplānā izvērsīsies privātas dabas jautājumi. Nav izslēgts, ka būsi iemīlējies, tāpēc neko vairāk kā rozā brilles uz acīm arī neredzēsi. Katru brīvo brīdi veltīsi kontaktēšanai ar savu izredzēto otro pusīti. Iespējams, kāds Strēlnieks negaidīti pat nolems iestūrēt laulības ostā. Nolemsi, ka pienācis laiks paplašināt savu redzesloku, tāpēc nebūs brīnums, ja dosies izbraucienā uz kādu svešu zemi.
  • MEŽĀZIS Diezgan smaga nedēļa. Daudz laika pavadīsi prātojot par savu ikdienas dzīvi, to, ko vēlētos pamainīt tajā. Būs grūti nošķirt privāto dzīvi no darba jautājumu risināšanas. Varbūt būsi ņēmis dalību kāda vērienīga projekta izveidē. Vēlams pievērst pēc iespējas vairāk uzmanības savai ģimenei, seviški jau atvasītēm. Kāds Mežāzis darba nedēļas beigās dosies komandējumā, lai pārstāvētu sava uzņēmuma intereses.
  • ŪDENSVĪRS Veiksmīga un notikumiem bagāta nedēļa. Veiksmīgi spēsi tikt galā ar jebkuriem liktens izmestajiem klupšanas akmeņiem savā ceļā. Lieliski spēsi darboties kā psihologs un palīdzēt ne vienam vien līdzcilvēkam ar savu sniegto padomu un atbalstu. Stiprā dzimuma pārstāvji būs īpaši aktīvi, nav izslēgti vairāki romantiski sakari vienlaikus. Nedēļas izskaņā vari doties kādā patīkamā izbraucienā pie dabas krūts.
  • ZIVIS Būsi diezgan emocionālā noskaņojumā. Nav izslēgti dažādi konflikti, strīdus situācijas kā mājās, tā arī darbā. Iespējams, tavas attiecības ar mīļoto cilvēku būs sašķobījušas, tāpēc nekādi nespēsi koncentrēties uz darāmajiem darbiem. Nebūtu vēlams iesākt jaunus darbus. Jābūt uzmanīgam veicot finanšu ieguldījumus, darījumus. Vairāk ieklausies savā sirdsbalsī un intuīcijā, tā palīdzes tikt galā ar esošo situāciju.
Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu