Rautakallio: Spēlētāji attaisnoja manas cerības (13)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» par uzvaru Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas trešajā spēlē jāpateicas vārtsargam Mārim Jučeram, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio.

Piektdien aizvadītajā cīņā «Dinamo» hokejisti ar 3:0 (0:0, 2:0, 1:0) uzvarēja vietējo «Torpedo» komandu. Rīgas «Dinamo» pēc trim turnīra kārtām ar trim uzvarām ieņēma pirmo vietu, kas komandai sestdien, plkst. 16.00 ļaus spēlēt turnīra finālā.

«Mēs šodien paveicām ļoti labu darbu,» Rautakallio teikto citē līgas oficiālā mājaslapa. «Spēlētāji cīnījās no sākuma līdz pat beigām. Var teikt, ka esam izturējuši ļoti nopietnu eksāmenu.»

«Spīdošu spēli aizvadīja Jučers. Tāpat esmu ļoti apmierināts ar mūsu gados jaunajiem spēlētājiem, kuri šodien sajuta, kādā līmenī viņiem nāksies spēlēt,» uzskata treneris. «Spēlētāji attaisnoja manas cerības.»

Iepriekš turnīrā Latvijas komanda ar 3:2 pagarinājumā uzvarēja Maskavas «Spartak» komandu, bet turpinājumā ar 5:3 pārspēja Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto līgas čempionvienību Maskavas «Dinamo».

Pēc viena apļa turnīra sestdien notiks spēles par vietām, kur par pirmo vietu sacentīsies Rīgas «Dinamo» un «Spartak», bet abas pārējās komandas cīnīsies par trešo vietu.

Kopumā pirms jaunās sezonas Rīgas «Dinamo» paredzētas desmit pārbaudes spēles, no kurām aizvadīta jau puse.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu