Pļaviņš/Šmēdiņš revanšējas brazīliešiem un iekļūst pusfinālā (33)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIVB

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš šodien iekļuva pusfinālā Pasaules kausa posmā Polijas pilsētā Stare Jablonki.

Turnīrā ar 12. numuru izliktais Latvijas duets ceturtdaļfinālā ar 2-0 (21:17 un 23:21) pārspēja galvenos favorītus brazīliešus Elisonu Čeruti/Emanuelu Regu, tādējādi revanšējoties par zaudējumu Londonas olimpisko spēļu pusfinālā.

Svētdien, plkst. 12.00 pusfinālā Pļaviņam/Šmēdiņam pretī amerikāņi Tods Rodžerss/Fils Dālhauzers (4.), kuri ar 2-1 (19:21, 21:19 un 15:10) uzvarēja poļus Gžegožu Fijaleku/Mariušu Prudelu (9.).

Atgādinām, ka šodien pirms tam astotdaļfinālā Pļaviņš/Šmēdiņš ar 2-0 (21:17 un 21:13) uzvarēja Vācijas pāri Aleksandru Valkenhorstu/Kaju Matisiku, kuriem turnīrā 17. numurs.

Otrs Latvijas duets Aleksandrs Samoilovs/Ruslans Sorokins (5.), kuri bija vienā apakšgrupā ar Pļaviņu/Šmēdiņu, piedzīvoja trīs zaudējumus un posma kopvērtējumā ierindojās dalītā 25. vietā.

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu