«Dinamo» iegūst otro vietu turnīrā Ņižņijnovgorodā (33)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» hokejisti šodien piedzīvoja zaudējumu Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņas finālspēlē. 

«Dinamo» komanda ar 2:3 atzina cita KHL kluba Maskavas «Spartak» pārākumu, tādējādi samierinoties ar otro vietu turnīrā.

Jau mača 5. minūtē spēles rezultātu atklāja «Spartak» čehu uzbrucējs Štefans Rūžička - 0:1, bet neilgi pēc tam «rīdzinieki» ieguva tiesības spēlēt vairākumā. Skaitlisko pārsvaru izmantot neizdevās, bet trīs minūtes līdz pirmās trešdaļas beigām Aleksandrs Hohlačevs otro reizi raidīja ripu Mikaela Telkvista vārtos - 0:2.

Otrā perioda sākumā pa vārtu pārliktni trāpīja Mārtiņš Karsums, bet 5. minūtē Elvijs Biezais samazināja rezultāta starpību - 1:2. Trešdaļas turpinājumā vārti netika gūti, bet trešo periodu «Dinamo» hokejisti iesāka skaitliskajā vairākumā.

Viena vīra pārsvaru «rīdziniekiem» izmantot neizdevās, bet 5. minūtē savus otros vārtus mačā guva Štefans Rūžička - 1:3. Tuvojoties spēles beigām, «Dinamo» komanda vēlreiz nesekmīgi centās realizēt vairākumu, bet nepilnu pusotru minūti līdz cīņas beigām Miks Indrašis samazināja rezultāta starpību - 2:3. Atlikušajā laikā «rīdzinieki» nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, tomēr izglābties no zaudējuma nespēja.

Mačā par trešo vietu turnīrā šodien Ņižņijnovgorodas «Torpedo» ar 4:2 pieveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto KHL čempionvienību Maskavas «Dinamo».

Atgādinām, ka apakšgrupu posmā «Dinamo» ar 3:2 papildlaikā uzvarēja «Spartak» komandu, ar 5:3 pārspēja Maskavas «Dinamo», bet ar 3:0 pieveica «Torpedo».

Komentāri (33)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu