Uzņēmēji šokēti par attieksmi pret Paulu un aicina rīkoties (528)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Jūrmalas uzņēmēju biedrība ir šokēta par «Latvijas Krājbankas» administratoru kompānijas [s:42119] attiecībā pret maestro Raimondu Paulu un aicina to boikotēt.

<em><strong>Advokāts: «Krājbankas» administrators par Paula situāciju melo</strong></em>

«Pēdējā laika notikumi, kas saistīti ar Maestro vārdu, izraisa niknumu un kaunu. Par mūsu ievērojamo laikabiedru, kultūras darbinieku, cilvēku, kura vārdu un mūziku pazīst visā pasaulē, atklāti ņirgājas un pazemo. Kāpēc mēs klusējot noskatāmies uz šo pazemošanu, ja maestro Latvijas labā ir izdarījis vairāk kā desmit valdības kopā?» teikts uzņēmēju biedrības atklātā vēstulē medijiem.

Vēstulē norādīts, ka, pazemojot Paulu, draudot viņam ar tiesvedību un gandrīz vai cietumsodu, pazemota un degradēta pasaules acīs tiek arī visa valsts.

«Dažu pēdējo dienu laikā internetā krieviski un angliski publicēti desmitiem rakstu ar virsrakstiem - «Raimondam Paulam draud cietums!». Šādi paziņojumi ir kauns visai valstij! Mēs neesam aizmirsuši, ka Maestro ir Jūrmalas goda pilsonis, tieši ar viņu saistīta tūrisma plūsmas atjaunošanās uz mūsu pilsētu, Dzintaru koncertzāles atdzimšana. Ja mēs klusēsim tagad un nepieprasīsim pārtraukt ņirgāšanos par Maestro, agri vai vēlu mums pašiem būs kauns,» teikts vēstulē.

Tajā norādīts - tā kā Jūrmalas uzņēmēju biedrība gaidīja, bet nesagaidīja adekvātu valdības rīcību, tad tā aicina visus Latvijas biznesa pārstāvjus rīkoties «cilvēciski» un, protestējot pret administratora neprofesionalitāti un skandalozajām izdarībām, atteikties no jebkādas sadarbības ar uzņēmumu «KPMG Baltics».

«Ja šiem cilvēkiem eksistē tikai naudas valoda, tad rīkosimies ar viņu metodēm,» sacīts vēstulē.

Saprotot, ka šī situācija ir radoša cilvēka pašcieņu aizskaroša, biedrība uzņēmēju vārdā ir gatava kā atvainošanos kompensēt maestro administratoram atmaksātos 100 latus.

Tāpat biedrība pieprasām valdībai izskatīt iespēju izņēmuma kārtā, maestro lielo nopelnu dēļ, rast iespēju kompensēt Paula finanšu zaudējumus «Latvijas krājbankā».

<em><strong>«Krājbankas» administrators par Paula situāciju: Likums jāievēro</strong></em>

Komentāri (528)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu